Lingua Express cursuri de limbi străine

1.20 2
2 Recenzii
de la 2200 MDL
Condiții generale de formare
 • Numărul de persoane din grup 6-14
 • Recuperarea orelor absente Nu
 • Certificat Da
 • Numărul de ore 48
 • Ore cu profesor nativ Nu
Despre școală Lingua Express

Centru de Limbi Straine Lingua-Express a luat fiinta ca urmare a unui vis al unor profesori de a schimba lumea in bine. Avand convingerea ca multiculturalismul sta la baza unei societati multilateral dezvoltate, promovam, prin toate proiectele pe care le implementam, valori precum: responsabilitate, rezultate, calitate, pasiune, performanta, spirit de echipa, respect si grija fata de celalalt, creativitate, eficatitate, originalitate si altele.
Cursurile noastre au loc, uneori, ca la scoala, in banci. Alteori, iesim in oras, la un eveniment organizat de comunitatea limba careia o studiati. Uneori, explicam la tabla anumite fenomene lingvistice. Alteori, va facem surpriza si invitam un vorbitor nativ la curs pentru a va „obliga” sa vorbiti in limba pe care o studiati. Uneori, privim un film impreuna dupa care organizam dezbateri in limba pe care o studiati. Alteori, organizam ateliere lingvistice in care dezbatem subiecte actuale, la fel, in limba straina pe care o studiati. Oricum ar fi cursurile noastre, niciodata nu va veti plictisiti. Pentru ca ne implicam. Pentru ca ne pasa. Pentru ca vrem sa deveniti mai buni. Pentru ca asa intelegem conceptul de „lucru bine facut”.

Orar

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Numerele de contact

068 520...

Afișează numărul
Adresele și numerele de telefon ale filialelor
 • Bd. Decebal 76, Chișinău
  068 52 Afișează numărul
Recenzii
 • Domnisoru Ana
  Domnisoru Ana a lăsat o recenzie despre Lingua Express pe 12:19, 14 08, 2019
  Un curs destul de rpoductiv si efectiv, pentru diferite categorii de cunoscatori de engleza, de la incepator pina la unul avansat! Profesori cretivi dinamici, si intelegatori, insistenti ceea ce tine de cunostinte. A big Thank you for teachers and Lingua Express!!!!
 • Juminschi Nicoleta
  Juminschi Nicoleta a lăsat o recenzie despre Lingua Express pe 15:08, 10 10, 2017
  Am facut cursuri de engleza la aceasta scoala si am ramas foarte multumita. Profesorii sunt foarte creativi si profesionisti, ei se bucura impreuna cu elevii lor de succesele acestora. I can say firmly now, that my english has emproved a lot. Thank you Lingua-Express. ))))))))